In Opdracht

Met de kennis en kunde van industrieel product ontwerp werkt BY HARM voor verschillende opdrachtgevers. De werkzaamhedenzijn: 3D ontwerp in Solidworks, 2D maattekeningen, productie-klaar maken van onderdelen, ergonomie, slimme constructies voor productie / assemblage, marketing, materiaal/vorm/kleur keuzes. Hieronder enkele cases.


Studio Roos Meerman

Studio Roos Meerman is bezig met het project Aera Fabrica. De techniek maakt het mogelijk om kleine objecten in 3D te printen en ze vervolgens op te blazen naar een gewenste vorm. In de zoektocht naar de ideale vorm voor maximale volume expansie is BY HARM gevraagd dit te onderzoeken, te testen en te komen tot een vorm. Het resultaat hieronder is erg snel, circulair te printen en zoekt qua vorm de limieten van de 3D printer op. De expansie in volume heeft de potentie om 10 maal zo groot te worden.


Universal battery tester

Voor het consotrium van Alfatron en Flamec is de behuizing van de Universal battery tester ontworpen. De tester meet de restcapaciteit van diverse soorten accu's. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met de bediening, afvoer van hitte en eenvoud in productie/assemblage . Het engineering proces is afgestemd met de producent.